Firefly tawar diskaun 20 peratus untuk produk sampingan

Firefly tawar diskaun 20 peratus untuk produk sampingan

Firefly tawar diskaun 20 peratus untuk produk sampingan

Firefly tawar diskaun 20 peratus untuk produk sampingan

kumpulanmatawang.com Firefly, syarikat penerbangan Malaysia Aviation Group (MAG), menawarkan diskaun 20 peratus bagi semua produk sampingannya seperti pemilihan tempat duduk, makanan dalam penerbangan dan elaun bagasi tambahan mulai 14 hingga 20 November 2022.

Tawaran itu untuk perjalanan segera hingga 30 November 2023 dan tersedia untuk semua domestik dan destinasi antarabangsa yang terbang menggunakan jet turboprop ATR72-500 dan Boeing 737-800.

Firefly menerusi kenyataan berkata, selain alat tambah yang hebat, pelanggan juga boleh mengambil peluang untuk menikmati tambang istimewa serendah RM89 untuk satu perjalanan ke semua destinasi dari 15 hingga 20 November 2022.

Menurutnya, tambang istimewa terbabit sah serta-merta untuk perjalanan sehingga 30 November 2022.

“Pelanggan yang melancong dengan Firefly boleh memperibadikan perjalanan mereka dengan perkhidmatan kumpulan nilai daripada pelbagai tambahan termasuk keupayaan untuk memilih tempat duduk pilihan, pratempah hidangan dalam penerbangan lazat yang menampilkan masakan tempatan terkenal seperti nasi lemak, nasi kandar, asam pedas dan pelbagai lagi.

“Pelanggan juga dapat membeli elaun bagasi tambahan sehingga 40 kilogram (kg) untuk membawa peralatan sukan mereka seperti peralatan ski air, peralatan selam skuba dan set golf yang beratnya sehingga 20 kg,” katanya.

Selain itu, pelanggan boleh menemui tempat dan pengalaman baharu yang menarik serta lebih jimat dengan menempah perjalanan bersama Firefly.

Jika anda ingin melabur atau berdagang. Kaedah ini mudah, hanya gunakan kumpulanmatawang.com, perdagangan dijamin paling mudah! Anda boleh mencuba akaun demo terlebih dahulu, kumpulanmatawang.com. Di Tradesia Malaysia, anda boleh mempelajari strategi dan pengetahuan yang diperlukan dalam perdagangan. Perdagangan? Tradesia Malaysia sahaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *